hava 19° Orta
DOLAR 28,9208 % % 0.08
EURO 31,4850 % % -0.1
GRAM ALTIN 1.924,11 % % 1,83
ÇEYREK A. 3.145,92 % % 1,83
BITCOIN 1.140.804 % 1.848
SON DAKİKA
Google News

Emirates, Montreal uçuşlarına başladı

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2023 - 10:49

Emirates, Montreal uçuşlarına başladı
Emirates, Québec’in kültür başkenti Montreal’e ilk uçuşunu gerçekleştirerek Kanada’daki ikinci uçuş noktasına seferlerini başlattı. Emirates’in EK243 sefer sayılı uçuşu, 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü VIP heyeti ve medya mensupları dahil 340 yolcuyla gerçekleşti.

Montreal’e yönelik yeni günlük seferler, Emirates’in Toronto’ya düzenlediği haftalık 7 uçuşa ek olarak havayolunun Kuzey Amerika ağını 14 uçuş noktasına; Amerika genelinde ise toplam 18 uçuş noktasına taşıyor. Yeni uçuş hizmeti; Lübnan, Hindistan, İran, Vietnam, Malezya, Tayland ve Güney Afrika gibi noktalardan Kanada’ya seyahat eden yolculara Dubai üzerinden bağlantı imkanı sunuyor.

Dubai ve Montreal arasındaki doğrudan uçuşların, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlerin yanı sıra BAE’de yaşayan ve çalışan Kanadalılardan oluşan aile ve arkadaş ziyaretlerini de kapsayan farklı demografik grupların taleplerini karşılaması bekleniyor. Montreal’in bir dizi birinci sınıf üniversiteye ev sahipliği yapması nedeniyle yeni uçuş noktasının Orta Doğu, Batı ve Orta Asya ile Uzak Doğu’dan gelen öğrenciler arasında son derece popüler olması bekleniyor.

Uçaktaki Emirates yöneticileri arasında; Ticari İşler Başkanı Adnan Kazım; Amerika Bölgesi Ticari Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Salem Obaidalla; ve Aeropolitik ve Endüstri İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Broz yer aldı. Heyeti uğurlamak üzere havalimanında Kanada’nın BAE Büyükelçisi Radha Krishna Panday de hazır bulundu.

Kaptan Talal Al Hammadi (BAE vatandaşı), Kaptan David Reny (Kanada vatandaşı), Yardımcı Pilot Omar Alhammadi (BAE vatandaşı) ve Yardımcı Pilot Veljko Veljovic (Kanada vatandaşı), Emirates’in ilk Montreal uçuşuna liderlik ettiler.

Emirates’in günlük seferleri First Class’ta sekiz özel süit, Business Class’ta 42 yatağa dönüşebilen koltuk ve Economy Class’ta 300’den fazla geniş koltuk içeren üç sınıflı Boeing 777-300ER model uçak ile gerçekleşecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Görüşme Başlat
TurizmEkonomisi.Com
Türkiye'nin Turizm Endüstrisi haber platformu TurizmEkonomisi.Com'a hoşgeldiniz!

Haber Merkezi
haber@turizmekonomisi.com

Reklam Servisi
reklam@turizmekonomisi.com