DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Hatay Havalimanı Onarıldı, THY’den ücretsiz uçuş için rezervasyon uygulaması hayata geçirildi

Son Güncelleme :

13 Şubat 2023 - 14:39

Hatay Havalimanı Onarıldı, THY’den ücretsiz uçuş için rezervasyon uygulaması hayata geçirildi

6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrası hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı, ekiplerin özverili çalışmaları sonucu yeniden hizmete açıldı. THY, bölgeye afetten sonraki ilk uçuşunu dün akşam gerçekleştirdi. Bölgeden ücretsiz tahliye uçuşları için de rezervasyon uygulaması başladı.

Dün akşam saat 20.00’de aktif hale gelen rezervasyon uygulamasıyla ilgili THY Basın Müşavirliği, sadece rezervasyon yapanların uçağa kabul edilecekleri belirtilerek, şu bilgiler verildi:

“Vatandaşlarımızı bekletmemek için bu akşam 20.00 itibarıyla online kanallarımızdan rezervasyon sistemi açılacaktır. Yarın sabah 09.00’dan sonraki uçuşlar rezervasyon üzerinden sağlanacaktır. Sabah 09.00 öncesi uçuşlarda havalimanından binişler gerçekleştirilecektir.”

HATAY HAVALİMANI HİZMETE AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada , afet nedeniyle hasar gören Hatay Havalimanı’nın bugün hizmet vermeye başladığı bildirildi.

İGA EKİPLERİNCE 96 SAATTE ONARILDI

Havalimanındaki onarım çalışmalarını gerçekleştiren İGA da konuya ilişkin “Afet bölgesine gönderilen lojistik yardımların ulaştırılması için hayati önem teşkil eden Hatay Havalimanı’nın pistinin öncelikli olan iki kilometrelik bölümündeki çalışmalar, 12 Şubat Pazar günü itibarıyla tamamlanarak operasyona hazır hale getirildi.” açıklamasını yaptı.

Görüşme Başlat
TurizmEkonomisi.Com
Türkiye'nin Turizm Endüstrisi haber platformu TurizmEkonomisi.Com'a hoşgeldiniz!

Haber Merkezi
haber@turizmekonomisi.com

Reklam Servisi
reklam@turizmekonomisi.com