Flash
Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.
27 Nisan 2026 Pazartesi
TurizmEkonomisi
Arşiv

DEDEMAN’IN KARS’TAKİ İKİNCİ OTELİ AÇILDI

Turizm Ekonomisi Arşivi·

Dedeman Hotels & Resorts International’ın, Sarıkamış’tan sonra Kars’taki ikinci oteli ‘Qrista Managed by Dedeman’ kapılarını açtı. 

Dedeman Hotels & Resorts International ile yatırımlarıyla Kars’ın gelişimine katkı sunan ABC KAR Turizm iş ortaklığıyla misafirlerini ağırlayacak olan Qrista Managed by Dedeman, zincirin hizmete açılan 26’ncı oteli oldu.

Kars Kafkasyalı Asiler Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile başlayan açılış töreninde konuşan ABC KAR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Vergül, doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel özellikleriyle öne çıkan Kars ilinin, birçok kişinin gezilecek şehirler listesinde yerini aldığını vurgulayarak, “Dedeman’ın tecrübeleriyle Karsımızı ziyaret edecek misafirlerimize unutamayacakları güzellikte bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Bu süre zarfında yol gösteren ve güven veren Dedeman Grubu ile olmak bizler için büyük bir avantaj” dedi.

Doğu Ekspresi’nin son durağı Kars’ın şehir merkezinde yer alan, 1876 yılında Baltık mimarisiyle inşa edilmiş ve günümüze kadar orijinal özelliklerini koruyarak gelmiş binasıyla Qrista Managed by Dedeman; misafirlerine sıra dışı bir deneyim yaşatacak.

PaylaşXFacebookLinkedInTelegram

Yorumlar

Her yorum editör onayına düşer. Hakaret, yalan haber ve kişilik hakları ihlali yayımlanmaz.

İlk yorumu sen yaz.

İlgili haberler