Flash
Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.
27 Nisan 2026 Pazartesi
TurizmEkonomisi
Arşiv

Kathy Hochul; 'Turizmde 2026'dan önce gözle görülür bir düzelme beklenmiyor' - Turizm Ekonomisi

New York Valisi Kathy Hochul, New York’un pandemi dönemiyle birlikte başlayan sıkıntılı süreçlerinin devam ettiğini vurguladı ve ‘Turizmde 2026’dan önce gözle görülür bir düzelme beklenmiyor’ dedi.

Mart 2020’den bu yana Covid -19 salgını sırasında seyahat kısıtlamaları ve kapamalarla derin sorunlar yaşayan turizm endüstrisi ve perakende sektörlerinin, pandemi öncesinde ki günlerine geri gelmesinin 3-4 yıllık bir sürece ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Vali Kathy Hochul yaptığı açıklamada, “Tüm sektörler belirgin şekilde iyileşirken, perakende, toptan satış, eğlence ve konaklama sektörlerinin toparlanmalarında geride kalındı ve 2026’dan önce gözle görülür bir düzelme beklenmiyor” dedi.

Robert Mujica ise yaptığı bütçe sunumunda, eğlence ve konaklama endüstrisinin pandemi sırasında işlerinin yüzde 30’unu kaybettiğini ve bu sektörlerin en yavaş toparlanma süreci içinde olan sektörler arasında yer aldığını belirtti.

Yorumlar

Her yorum editör onayına düşer. Hakaret, yalan haber ve kişilik hakları ihlali yayımlanmaz.

İlk yorumu sen yaz.

İlgili haberler