Flash
Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.
27 Nisan 2026 Pazartesi
TurizmEkonomisi
Arşiv

Lüks turizmin öncüleri Hılton Istanbul Maslak’ta buluştu

Turizm Ekonomisi Arşivi·
Lüks turizmin öncüleri Hılton Istanbul Maslak’ta buluştu

Lüks seyahat sektörünün önde gelenlerini buluşturan Continental Travel Show, 2 Şubat Perşembe günü Hilton Istanbul Maslak’ta gerçekleşti. Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası pek çok sektör lideri otelin yöneticilerinin katıldığı etkinlikte, büyük çoğunluğu Rusya’dan olmak üzere Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan’dan gelen lüks segment acenteler bir araya geldi.

Lüks seyahat sektörünün önde gelenlerini bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyon Continental Travel Show, 2 Şubat Perşembe günü Hilton Istanbul Maslak’ta gerçekleşti. Elliye yakın otel ve acentenin katılımıyla büyük ilgi gören etkinlik, sektör lideri lüks oteller, DMC’ler, seyahat acenteleri ve profesyonellerini buluşturdu.

Büyük çoğunluğu Rusya’dan olmak üzere Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan’dan gelen lüks segment acentelerin yanı sıra ülkemizde faaliyet gösteren sektör lideri otel ve DMC yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte lüks turizmin öncüleri bir araya geldi. Sektörün en değerli profesyonellerini buluşturan organizasyonda, acenteler ve oteller birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladı. 

PaylaşXFacebookLinkedInTelegram

Yorumlar

Her yorum editör onayına düşer. Hakaret, yalan haber ve kişilik hakları ihlali yayımlanmaz.

İlk yorumu sen yaz.

İlgili haberler