Flash
Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.
Turizm Ekonomisi
Otelcilik

Ralph Radtke'ye World Travel Awards'tan Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü, Karadağ'daki gala gecesinde onurlandırıldı

Turizm Ekonomisi - Editör·1 dk okuma
Yazı boyutu
Ralph Radtke'ye World Travel Awards'tan Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, World Travel Awards tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Karadağ'da düzenlenen gala töreninde ödülünü teslim alan Radtke, yarım asrı aşkın süren otelcilik kariyeri ve sektöre yaptığı katkılar nedeniyle takdir edildi. Ödül, 2026 yılında verilen bu törenle kariyerinin önemli isimlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

Otelcilik alanında 15 farklı ülkede üst düzey görevler üstlenen Radtke, bu ödülle uluslararası kariyerine yeni bir başarı ekledi. Törende ayrıca Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un 2026 yılında elde ettiği uluslararası başarılar da anıldı. Radtke, otelin ekibinin bu sonuçta payı olduğunu vurguladı.

Otelin 2026 başarıları

World Travel Awards kapsamında otel, Avrupa ve Türkiye bazında lüks otel dalında öne çıkan isim olarak takdir edilerek iki ayrı kategoride birden ödül kazandı. Otelin Sultan Süiti ise Türkiye'nin en iyi otel süiti olarak bir kez daha seçildi. Ayrıca MICE, gastronomi ve spa alanlarında kazanılan ödüller, otelin hizmet yelpazesindeki başarısını farklı alanlara taşıdı.

Radtke, Avrupa ve Türkiye'de aynı anda ödül almalarının ve Sultan Süiti'nin yeniden seçilmesinin Çırağan Sarayı'nın lüks konaklamadaki güçlü duruşunu yansıttığını söyledi. MICE, gastronomi ve spa alanındaki ödüllerin ise misafir deneyiminin yalnızca odalardan ibaret olmadığını gösterdiğini belirtti. Bu başarıların, otelin uluslararası lüks konaklama sektöründeki konumunu açıkça ortaya koyduğu ifade edildi.

Kaynak: Turizm Günlüğü

PaylaşXFacebookLinkedInTelegramWhatsApp

Yorumlar

Her yorum editör onayına düşer. Hakaret, yalan haber ve kişilik hakları ihlali yayımlanmaz.

İlk yorumu sen yaz.

İlgili haberler