Nusret Gökçe'nin Saltbae markası, Ağustos 2026'da Emaar Square Mall'da yeni bir restoran açmaya hazırlanıyor. Açılacak mekan, markanın Türkiye'deki yatırım portföyüne yeni bir lokasyon ekleyecek. Restoran, premium et odaklı menüsü ve hızlı servis anlayışıyla müşterilere hizmet verecek.
Saltbae, menüsünde günlük hazırlanan burgerlerden başlayarak çeşitli pişirme derecelerinde sunulan steak seçeneklerine kadar geniş bir yelpaze sunacak. El yapımı soslar, taze hazırlanan yan yemekler ve tatlı çeşitleri de menünün parçası olacak. Markanın imza lezzetleri olarak tanınan bu ürünler, İstanbul'un merkezi alışveriş noktalarından biri haline gelen Emaar Square Mall'da yer alacak.
Marka, steakhouse kalitesini hızlı servis konseptiyle birleştiren bir işletme modeli benimsemiştir. Emaar Square Mall'daki yeni lokasyonda da aynı özen ve lezzet standartlarını müşterileriyle buluşturmayı hedeflemektedir. Nusret Gökçe'nin et pişirme konusundaki uzun yıllara dayanan deneyimi, restoranın temel kimliğini oluşturmaktadır.
Emaar Square Mall, İstanbul'un en yoğun alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olarak bilinmektedir. Saltbae'nin burada açılacak restoranı, hem yerel müşteriler hem de turist ziyaretçileri için bir çekim noktası haline gelmesi beklenmektedir. Mekanın Ağustos ayında kapılarını açması planlanmaktadır.






