Flash
Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.Sektörün kalbi buradan atıyor — haber, analiz, e-dergi.Turizm Ekonomisi yeni nesil altyapıya taşındı.
Turizm Ekonomisi
Reklam İçeriği · Sponsorlu
Basın Bülteni

SunExpress Ankara-Rotterdam hattını açıyor

Hava yolu, başkentten 14 Avrupa şehrine direkt uçuş sunmaya başladı

Turizm Ekonomisi - Editör··1 dk okuma
Yazı boyutu
SunExpress Ankara-Rotterdam hattını açıyor

SunExpress, Ankara ile Hollanda'nın Rotterdam şehri arasında direkt uçuş hattını açıyor. Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan havayolu, 15 Temmuz'da ilk seferi gerçekleştirecek. Yaz sezonu boyunca karşılıklı seferler çarşamba günleri haftada bir kez düzenlenecek.

Rotterdam, Hollanda'nın ikinci büyük kenti olup Avrupa'nın önemli ticaret ve lojistik merkezlerinden biridir. Şehir, modern altyapısı ve kültürel olanakları ile tanınmaktadır. Ankara'dan Rotterdam'a açılan hat, yolculara aktarmasız bir ulaşım seçeneği sunacaktır.

SunExpress, yaz programı kapsamında başkentten Amsterdam, Berlin, Brüksel, Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Münih, Stockholm, Stuttgart, Viyana ve Zürih'e de direkt seferler düzenlemektedir. Rotterdam hattının eklenmesiyle Ankara'dan hizmet verilen uluslararası destinasyon sayısı 14'e ulaştı.

Havayolu, bu seferler aracılığıyla aile ve arkadaş ziyaretleri ile iş ve turizm amaçlı seyahatler için yolculara hızlı ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlamayı hedeflemektedir.

PaylaşXFacebookLinkedInTelegramWhatsApp

Yorumlar

Her yorum editör onayına düşer. Hakaret, yalan haber ve kişilik hakları ihlali yayımlanmaz.

İlk yorumu sen yaz.

İlgili haberler